Logotyp för livscentrum livscentrum
centrum för utveckling av mellanmänskliga relationer

Utvecklande samtal

Samtalsterapi i Stockholm och på Gotland

Känner du dig som en vindflöjel, att du vänder kappan efter vinden?

Förvirrad, som om du gått vilse och inte vet åt vilket håll du ska gå?

Du har ett tydligt mål men som av någon anledning känns svårt att nå?

Det kan finnas flera skäl som gör att du har behov av att gå i samtalsterapi. Livskriser av olika slag som relationsproblem, kommunikationsproblem eller osäkerhet på vilken riktning du ska ta i karriären. Du kanske bär på känslan av att inte duga, att inte passa in eller att inte känna dig levande. Att du inte själv står vid rodret, utan du står bredvid som medpassagerare på din egen livsresa. Det kan också handla om viljan att se sig själv ur ett annat perspektiv. Oavsett orsak handlar samtalsterapi om att möta sig själv.

Tillsammans plockar vi isär just ditt livspussel. Vi utforskar varje pusselbit, vänder och vrider. Vissa pusselbitar faller lätt på plats medan andra pusselbitar kräver mer tid och arbete för att finna dess rätta plats och bilda den helhet som är Du. Under resan kommer du komma i kontakt med gamla invanda tankemönster som kanske blockerar och begränsar dig i vardagen. Du kommer också komma i kontakt med din inneboende potential, längtan och möjligheter.

Syftet är att komma till klarhet med din innersta längtan, vem du är, vad du vill och vart du är på väg. Ett annat syfte är att komma till insikt med vad som begränsar dig och hur du ska övervinna eventuella hinder för att komma vidare och leva ut din fulla potential.

Det kan resultera i nya vägval, vägar som du inte trodde fanns. Vägar som öppnar dörrar till något nytt och som känns mer som du.

Livscentrum erbjuder;

Samtalsterapi — Regelbundna träffar om en till två timmar per tillfälle. Samtalsterapi erbjuds i Stockholm och på Gotland.

Kontakta livscentrum härLogotyp för livscentrum